Мебелите за релакс стават неотменна част от модерния дом

0

Удобство, стил, грижа за комфорта на тялото и закачка – това са движещите творчески сили за дизайнерите на мебели за релакс. Търсенето им расте успоредно с увеличаващата се динамика и стрес в ежедневието. Вече се счита, че няма истински модерен дом без поне една такава мебел в интериора. Когато търсим място за отмора, почивка,сън, медитация в офиса или у дома имаме нужда от лична релакс зона. Дали ще е стол, кресло, лежанка или легло изборът е наш. Важното е да ни осигури максимален уют.

Feel Seating System Delux – прилича на легло от малки волейболни топки. Направен от 120 меки и изключително приятни подвижни пуфа. Можете да променяте позициите им, за да имате какъвто искате стол или кресло за релакс, според мястото и нуждите ви.

PowerNap – следобедната дрямка е гарантирана в този стол, създаден от Нина Хелена Олсен, който „нежно обгръща тялото „. Дизайнерката смята, че във всеки офис ще се намери място за него!

The Loopita – изглежда като люлка, гнездо, двойно сърце от естествен материал. Чудесно пространство, идеално за двама души, а може и повече!

 

 

Hanabi е проектирана от mottoWASABI – лек диван, изработен от няколко съединени стола Hanabi. Те приканват да се „гмурнем’“ в тази мебел, приличаща на купчина есенни листа.

Couch Sleeper – проектиран от Анне Лоренц . Той е повече от практичен – диван и спален чувал на едно място

 

 

 

Кой може да устои на прегръдка от… диван? Проектиран от Инга Семпе за LK Hjell с гаранция, че никога няма да се чувствате самотни!

 

 

The My и The Roo – са проектирани от Ула Коскинен за финландската компания Woodnotes. Минималистичният им дизайн напомня барбарон за възрастни ,а удобството е 100% гарантирано

 

 

 

Модерен вариант на класически люлеещ стол, кресло и дори легло.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си