Навигатор Home » Архитектура » Марина Иванова: За да достигна определено ниво, трябва да извървя труден път

Марина Иванова: За да достигна определено ниво, трябва да извървя труден път 

Марина Иванова е родена в Черноморец. Завършва средното си образование в Гимназията за романски езици „Г. С. Раковски” - Бургас с профил „Италиански език“. От 2012 до 2016 г. учи във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”, специалност „Дизайн за архитектурна среда“. В момента се занимава с интериорен дизайн и работи върху това да се наложи на пазара като дизайнер.

Предизвикателство за мен е да докажа, че мога да имам високи резултати въпреки липсата на опит

– Защо избрахте да се реализирате в България?

– Това е резултат от съзнателен избор и малка доза предопределеност да се чувствам добре в родината си. Тук съм свързана с повече млади, енергични и способни хора, които всеки ден с малки стъпки осъществяват положителната промяна в България, така нужна за страната ни в момента. Тук се чувствам щастлива, защото до мен са семейството и приятелите ми. Зареждам се от красотата на природата; от амбициозните и способни хора около мен; от споделения ни потенциал за развитие, който успяваме да реализираме заедно, за да живеем в една просперираща европейска държава.

– Какви са трудностите, с които се сблъсквате във Вашата работа?

– Най-голямото професионално предизвикателство за мен е да докажа на себе си и на останалите, че мога да достигам високи резултати, въпреки липсата на опит и изградено име. Мисля, че и икономическата криза в страната е проблем. Давам си ясна сметка, че за да достигна до определено място, трябва да извървя труден път. Надявам се това да ми донесе по-голямо удовлетворение от постигнатото.

– В каква обществена кауза във Вашия град бихте се включили?

– Черноморец е малко градче, живописно разположено на южния бряг на големия Бургаски залив. Селището датира от древни времена с изключително богата история, свързана с цивилизациите на древните траки, гърци, византийци и българи. Древните крепости в околността на града са предпоставка за развитие на културния туризъм. Мисия на младите хора от Черноморец е да съхраним и направим достояние на повече хора в България и извън пределите й богатото културно-историческо наследство от нашия край. Опазването на това наследство е мерило за просветеност и изграждане на културната ни идентичност.


ПРОЕКТИ


Скандинавски стил във всекидневната

7-17-4

Всекидневната е сърцето на едно домакинство, което е предпоставка това помещение да бъде обзаведено така, че да носи усещане за уют и спокойствие. Скандинавският стил придава лекота и свежест в интериора, а цветните акценти допринасят за завършване на една неповторима визия.

7-37-2

Отговор на Марина Иванова: За да достигна определено ниво, трябва да извървя труден път

  1. manicure

    It’s truly very complicated in this full of activity life to listen news on TV,
    therefore I simply use internet for that purpose, and get the newest news.

     

Добавете коментар