Навигатор Home » Архитектура » Мариана Гергьовска, дизайнер: Въпреки всички трудности, у нас има перспектива за развитие

Мариана Гергьовска, дизайнер: Въпреки всички трудности, у нас има перспектива за развитие 

Мариана Гергьовска е родена в Девин. Там завършва средното си образование. Има бакалавърска степен от ПУ „Паисий Хилендарски“, филиал Смолян, специалност „Математика и информатика“. Магистърска степен „Пространствен дизайн“ завършва в София в Нов български университет.

С времето човек създава свои методи на работа, които му помагат да се справи с проблемите

– Защо решихте да се реализирате в България?

– А защо не?! Никога не съм мислила да работя и живея в друга държава. Обичам да пътувам, но емигрантският начин на живот не ми допада. Считам, че човек се чувства най-добре близо до скъпите за сърцето му хора и места. Има перспектива за развитие у нас, въпреки трудностите и проблемите в държавата.

– Какви са трудностите, с които се сблъсквате във Вашата работа?

– В началото всичко е трудно. Не е лесно за краткото време, в което общуваш с непознат човек, да уловиш неговата индивидуалност и да разбереш какво всъщност желае. С времето човек създава свои начини на работа, които му помагат да се справи с трудностите.

– В какви обществени каузи, касаещи Вашия град, бихте се включили?

– Нямам предпочитания. Всеки човек трябва да дава на обществото според възможностите си. Ако трябва да посоча някоя, то на драго сърце бих подкрепила кауза, свързана с подобряването на условията на живот на деца в неравностойно положение.


ПРОЕКТИ


7-1

Дизайн на хол и трапезария


Дизайн на детска стая7-2

 

 

 


7-47-7 7-3

 

Интериорен дизайн „Тетрис“


 

7-67-5

Интериорен дизайн на баня


 

Добавете коментар