Дизайнът на помещенията е подчинен изцяло на луната и на начина, по който хората я възприемат

До края на тази година трябва да завърши строителството на най-новия туристически комплекс в Тайланд. Той се намира на остров Ко Самуи, във втория по големина град в страната. Екзотичната концепция е разработена от местното архитектурно студио Оnіоn. Проектантите са творили в продължение на 5 години, за да изпипат до съвършенство всеки един детайл от екстериора и интериора.

20-520-6

Основният цвят, който е използван както за фасадата, така и за вътрешните пространства, е белият. На места се появяват нюанси на сивото и бежовото, но те са вплетени така, че да подчертаят свежестта на бялото. Дизайнът е подчинен изцяло на луната и на начина, по който хората я възприемат. Неслучайно коридорите са в овална форма, а вътрешните помещения са свързани с арки, наподобяващи полумесеци.

20-8Идеята е гостите да имат възможността да се наслаждават максимално на природата, без визуално да се обременяват от сградите наоколо. Затова и помещенията са почти напълно открити, а обзавеждането е във възможно най-светлите тонове. Всички предмети и аксесоари в стаите са изработени от естествени материали и в цветова гама, която се доближава най-близо до натуралната среда и се асоциира с природата. Бамбукови закачалки, ратанови лампи, сламени кръгли възглавнички и кашпи от черупките на кокосови орехи. Това са само част от декоративните елементи, които са разположени на точните места, без да се натрапват.

20-4

Комплексът ще разполага с общо 138 луксозни стаи, 52 от които вече са готови и открити за гости преди няколко месеца. Те представляват малки къщички, всяка с отделен плувен басейн и невероятна гледка към морето. Туристите могат да се наслаждават и на две вили с по две спални, които са на самия лазурен бряг. Комплексът включва още 4 вили с басейни и зони за релакс. По-малките стаи пък се намират в триетажната сграда на комплекса, като всички са с гледка към централния басейн.

Очаква се до края на декември да бъдат завършени и останалите 86 стаи. Те също ще бъдат съчетание от тайландски интериор и модерни удобства.

20-11

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си