16 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Летище София избира строител на паркинг на Терминал 2

Операторът на столичното летище „СОФ Кънект“ планира основен ремонт на покрития паркинг на Терминал 2 и нови открити зони за паркиране в района на летището. За целта компанията търси изпълнители, които да ремонтират съществуващия паркинг на втория терминал и да проектират четири открити паркинга – един постоянен и три временни.

За да не се прекъсва дейността на летището и пътуващите да използват пълноценно услугите на паркинга, за да получат най-доброто пътническо преживяване, по време на строителните дейности се предвижда временно затваряне на определени сектори от паркинга и организация на движението.

Право на участие в търга за избор на строител имат всички български и чуждестранни физически или юридически лица, регистрирани по реда на Търговския закон. Заинтересованите страни следва да заявят участие в процедурата по имейл: procurement@sof-connect.com в срок до 3 календарни дни от датата на публикуване. Те ще получат пълен комплект документи за участие, след подписване на Декларация за конфиденциалност. Повече информация за процедурата и срокове за кандидатстване може да намерите на официалния сайт на летище София – www.sofia-airport.eu, раздел „Поръчки“.

Снимка: Летище София

Related Articles

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ