КРИБ връчи годишните си награди за качество, растеж и иновации

0
Николай Вълканов от „Минстрой Холдинг” с отличието за цялостен принос за развитието на икономиката в България, връчено от Кирил Домусчиев

За четвърти път Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) връчи годишните си награди на традиционния пролетен бал. Събитието бе под патронажа на премиера Бойко Борисов. Призовете бяха раздадени в категориите „Качество”, „Растеж” и „Иновации”.

Домакин на церемонията беше председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците Кирил Домусчиев. Лично той посрещна гостите, сред които министри, депутати, кметове и патронът на събитието за четвърта поредна година – премиерът Бойко Борисов.

Тази година конфедерацията раздаде своите награди сред 23 номинирани фирми. В категория „Качество“ беше отличен Николай Младжов, управител на „Зет и Ем прайвит ко”. Наградата в категория „Растеж“ получи Борис Балев, управител на „БМФ Порт Бургас”. В раздел „Иновации“ наградата отиде при Андон Кушев, управител на „Тал Инженеринг”.

Специалния приз на Кирил Домусчиев – за най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България, получи Николай Вълканов от „Минстрой Холдинг”.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си