Кое е любимото ви място за релакс и лятна почивка?

0

Инж. Весела Пенева, член на РК на КИИП – Бургас:

Обичам да отмарям край вода

Като морски човек предпочитам почивките до вода. Но извън града, далеч от суматохата и гълчавата. Имаме къща на брега на морето и прекарваме лятото в нея. Там се чувствам най-добре.

През зимата почиваме във Велинград заради топлата минерална вода и СПА процедурите. И задължително в хотел с басейн.

Инж. Донка Милкова, член на РК на КИИП – Благоевград:

Българските плажове са по-хубави от гръцките

Почиваме на море. Избираме българското – то е с по-хубав пясък, вода, с някакво приятно усещане. По-далеч ни е от гръцкото, но го предпочитаме. На гръцкото е по-горещо, а и плажовете не са така хубави. Скучно е. Скъпо е, ако не ти е осигурена храната. Собствениците на заведенията за хранене се държат като господари. На това море може да се прекарат 2-3 дни, не повече.

Инж. Румяна Осенска, член на РК на КИИП – Враца:

Сменям планината с море

Враца е до планината и за да усети човек почивката си, трябва да смени гледката. Морето е контрастът. Затова ходя на море, и то на българското. Намирам го за по-добро от гръцкото. В Гърция съм била един път, но сварих лошо време и не останах с добри впечатления. Оттогава не пробвам, направо избирам българското.

ПОКАНА

10-KOLO

Община Пловдив откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши разширяване на съществуващата система за осветление в многофункционалната спортна зала „Колодрума”.

Процедурата е разделена на двете обособени позиции:

– за реализиране на осветителната система;

– за упражняване на строителен надзор и инвеститорски контрол на обекта.
Оборудването, което подлежи на демонтаж и последващ монтаж, включва 68 бр. МХЛ прожектори 2000 W и 1000 W и дросели, захранващите ги кабели и елтабла. Новото оборудване включва 92 бр. МХЛ прожектори 1000 W, 46 бр. LED прожектори 1000 W, 36 бр. LED прожектори 217 W, система за управление по DMX, UPS устройства, дросели, кабели, контактни табла и табла за управление и др.
Общата прогнозна стойност на поръчката е 795 000 лв.

Срокът за получаване на оферти е 16 август 2018 г.

Ïðåçåíòàöèÿ íà PowerPoint

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си