Ключът към успеха е да си амбициозен и да не се отказваш

0
Денислава Биринджиева е родена на 04.07.1993 г. в Смолян. Средното си образование завършва в СОУ „Христо Ботев“ в с. Баните, след което продължава обучението си в Нов български университет, специалност „Архитектура“. Успоредно с ученето тренира хокей на трева и се състезава за националния ни отбор. Включва се в различни инициативи и състезания, като едно от последните й участия е в 14-ото издание на конкурса „Баня на годината“ на Ideal Standard. В него печели наградата на в. „Строителство Имоти“ с проекта си „Усещане за уют“.

Арх. Денислава Биринджиева:

Винаги трябва да си поставяш високи цели и да се стремиш да ги достигаш

– Защо избрахте професията архитект и трудно ли е да се реализираш в България?

– Още от малка винаги съм искала да се занимавам с интериор и архитектура. За мен те са призвание и не мога да си представя да работя нещо различно.

Когато вършиш работата си с желание и си отдаден, тя ти се отплаща и нещата просто се случват. Не мисля, че е трудно да се реализираш в България. Изисква се старание, постоянство и упоритост. Дали ще е в България, или някъде в чужбина, според мен това е просто избор. А моят избор е да остана в родината ни и да се развивам тук.

– Какво Ви дава участието в конкурси и задължават ли Ви по някакъв начин наградите, които печелите?

– Не ме задължават наградите, по-скоро ми носят удоволствието и опита, който печеля след добре свършената работа.

Конкурсът дава възможност на участниците да покажат своите идеи и творчески талант. Той е начин на изява и реализация и провокира интереса на състезателите в него.

– Къде е ключът към успеха?

– Да бъдеш амбициозен и да не се отказваш! Да си поставяш високи цели и да се стремиш да ги достигаш! Всеки ден да учиш нови неща и да работиш упорито с хъс и желание, да се стремиш да успяваш винаги и разбира се, да правиш много жертви и компромиси!

– Вашето усещане за уют?

– Съчетание от практичност, добре подбрана палитра от цветове и материали, придаващи спокойствие, удобство и топлина.

– Кое е следващото Ви предизвикателство?

– Следващото ми предизвикателство е хотел от семеен тип с ресторант и СПА зона.

Усещане за уют“

7-1

Проектът спечели наградата на в. „Строителство Имоти в 14-ото издание на конкурса „Баня на годината“ на Ideal Standard

За постигане на хармоничен и цялостен образ в интериора и максимална реализуемост на проекта са използвани достъпни материали7-3

За стаята: релефен тапет на стената зад спалнята в зелен цвят, преливащ се с бяло, бежово и сиво; бели тапети на останалите стени, тъмносив мокет и мебели от MDF и метал

За банята: бял мрамор и цветна мозайка (в черно, бяло, жълто и сиво)
7-12

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си