Как да направим имотна инвестиция с бъдеще? Отговорите дава конкурсът „Real Estate Investment 2019“

0

Над 25 години от „Строителство Имоти“ се опитваме да разберем какво значи изгоден имот. На всички ни се е случвало, търсейки жилище, да се доверим на услугите на брокер и за всяка оферта да чуваме, че е най-добрата, най-изгодната, най-перспективната….Друг брокер за друг имот отново убеждава, че е най-най-най…Къде всъщност е обективната истина? И как да не се загубим в морето от предложения?

При строителния бум в Пловдив намирането на жилище, изгодно като инвестиция, става задача с все по-завишена трудност. Затова екипът на „Строителство Имоти“ организира “Real Еstate Investment” 2019 –

първия в Пловдив конкурс за инвестиции в нови жилищни комплекси. Да помогне на хората да направят най-добрия избор и да се ориентират правилно в изобилието на имотния пазар, сме ангажирали експертно жури. В дрийм тийма влизат финансов анализатор, експерт по устойчиво и енергийно строителство, урбанист – консултант по градоустройство и жилищна политика, специалист по инвестиции в недвижимости. И тъй като изборът и покупка на жилище са съпроводени, освен с разум, и с емоция сме поканили и социален антрополог. Той ще наблюдава и оценява номинираните проекти, съобразно представата на българина за идеален дом. Независимо дали човек е пред избора да купува имот в момента, може да види предложенията на най-реномираните строителни компании у нас. Изложбата ще бъде подредена от 10 до 23 юни в Цар Симеоновата градина в Пловдив.

Категориите, по които ще се оценяват номинираните проекти са:

Най-добра инвестиция

Най-добра инвестиция – енергоефективност

Най-добра инвестиция – локация

Най-добра инвестция – среда на живот

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си