На Международното туристическо изложение EMITT 2018 в Истанбул представители на компанията Pestana са проявили интерес към малката родопска община Минерални бани. Тя е известна с лековитите си извори, близки по качество на водата с тези в Карлови Вари.

През последните години португалската суперзвезда бележи успехи и на бизнес фронта. Компанията Pestana, която управлява хотелите, принадлежащи на играча на „лос галактикос”, обяви откриването на нов такъв в един от най-големите градове в Мароко – Маракеш. Сградата ще отвори врати за гости през 2019-а.

Съвместният бранд Pestana CR7 започва много успешно, а след отварянето на първите два хотела, собственост на Роналдо – в Мадейра и Лисабон, туроператорите отчитат туристически бум. Кристиано последва примера на други звезди от спорта, които инвестират в хотелиерския бизнес, като Анди Мъри, Гари Невил и Райън Гигс. Амбициите на португалеца обаче са за пробив на световния пазар. Затова интересът към възможностите за изграждане на СПА комплекс в Минерални бани, проявен от Pestana, е повече от добър знак.

18--Ikonomoka-1Преди десетина година Христо Стоичков също имаше идея да инвестира в база за подготовка и възстановяване на млади футболисти в курортната община в Родопите. Идеята му обаче не получи подкрепа и той впоследствие я реализира в Етрополе. Надяваме се този път да не пропуснем своя шанс с Кристиано Роналдо, коментира кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

 

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си