Навигатор Home » Региони » Иновативна езикова школа Smart Start отвори врати в Пловдив

Иновативна езикова школа Smart Start отвори врати в Пловдив 

14-smart-(4)

14-smart-(1)  Нова модерна детска езикова школа отвори врати в Пловдив. Smart Start е мястото, където се срещат домашният уют, приятелската атмосфера и качественото обучение по английски език. Тук дните за малчуганите преминават неусетно и оставят приятен спомен за нови постижения, приятелства и безброй усмивки. Центърът предлага лятна английска занималня с разнообразна програма, съобразена изцяло с възрастта и интересите на децата. Часовете се провеждат в малки групи до седем деца, което позволява индивидуален подход с внимание и усет към всяко едно дете. Центърът работи със специално създадената система за мотивация на децата „Аз мога“.

14-smart-(5)Нейната същност се състои в онагледяването на прогреса на детето и поощряването му при постигане на целите. Обучението по английски език е вплетено умело в творчески работилници и интересни игри. Малчуганите пишат, рисуват, апликират, пеят, измислят истории, развиват креативността си. Екип от професионални педагози и филолози се грижи не само за формирането на езиковите знания и умения у децата, а и за духовното им израстване и самочувствие. Часът „България“ е посветен на националните празници и народните традиции и обичаи. В рамките на часа малчуганите се запознават отблизо с интересни факти и истории от българския бит и култура.

14-smart-(2)Духът на лятната ваканция се усеща най-добре навън, където децата могат да спортуват в близкия парк. Скачане на въже и ластик, игри с топка и пускане на хвърчила са само част от забавленията, които ги очакват на открито. Три пъти седмично се провеждат занятия по йога (на английски език) със сертифициран инструктор. Заниманията с подобен вид практики от ранна детска възраст са предпоставка за изграждането на здраво и хармонично тяло, на концентриран и буден ум и на цялостна балансирана и хармонична личност.

14-smart-(3)През учебната година занималнята ще бъде полудневна с ежедневни занимания по английски език. Децата ще имат време да подготвят и домашните си за училище, като едновременно с това ще се обучават и по езика. От есента стартират и езикови курсове за деца от I до IV клас, които ще се провеждат два пъти седмично.

Добавете коментар