18 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

ИАНМСП подкрепя 12 български фирми за участие в СТРОЙКО ЕКСПО ЕСЕН 2020

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще подкрепи с индивидуални щандове 12 български предприятия от строителния бранш за участие в тазгодишното издание на най-голямото изложение за сектора в България – СТРОЙКО ЕКСПО 2020.

С помощта на Агенцията те ще представят продукцията си на есенното изложение, което ежегодно събира хиляди представители на бизнеса, експерти, предприемачи и клиенти от България и света в Националния дворец на културата.

Радвам се, че ИАНМСП традиционно подкрепя производителите за участие в СТРОЙКО ЕКСПО, защото изложението е най-мащабното и най-ефективното за сектора на строителството у нас, което доказано помага на фирмите да намерят успешни бизнес партньори, клиенти и да осъществят полезни контакти. Искам да благодаря на организаторите, които въпреки усложнената ситуация в последните месеци, реализираха събитието, за да помогнат на сектора да преодолее икономическите последствия от извънредното положение. В момента това именно е и нашата мисия – да дадем всичко от себе си, за да бъдем максимално ефективни в подкрепата си към бизнеса“, коментира изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков. Той уточни, че институцията ще поема разходите на предприятията за изложбена площ, щанд и оборудване.

Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. Сигурна съм, че централната локация, целенасочената реклама и авторитетът на изложението, изграждан в продължение на 27 години, ще дадат съществен тласък на тези бизнеси”, отбеляза Маргарита Николова, управител на СТРОЙКО ЕКСПО. Тя подчерта, че възвръщаемостта на инвестициите от успешното търговско изложение е невъзможно да се съпостави с други форми на изходящ маркетинг. Живият контакт е безценна възможност за сверяване на часовника, привличане на нови клиенти и откриване на нови партньори, според нея.

Облицовки, бои и мазилки, дървена и PVC дограма, дъбов паркет, ковано желязо, полимерни плоскости, дограма родно производство са само част от продуктите, които могат да бъдат видяни от 21 до 25 октомври в НДК.

Участието на родните МСП в събитието се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина” от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Related Articles

Балчик събира архитекти от 5 държави

Първият семинар от Международната програма за разширяване на образователния обмен в опазването на недвижимото културно наследство среща архитекти от Франция и 4 черноморски страни...

Изграждат Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти в с. Голяма Желязна

В троянското село Голяма Желязна започна строителството на Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти. Инициативата “Шарена Задруга” беше обявена още преди година...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ