Стрийт декорът позволява да сменяме гледките в помещенията по наш избор       

20-2И най-просторният офис или жилище понякога ни се струва тясно. Желанието погледът ни да се рее в далечина може лесно да бъде удовлетворено, ако не разчитаме само на прозорците, а и на стените. Нужно е обаче да погледнем на тях не като преграда, а като възможност. Ако загърбим баналното тониране и покритието със семпли тапети, трябва да развихрим въображението си и най-вече да изберем мястото и атмосферата, които искаме да имаме у дома или в офиса. Приятни гледки, красиви кътчета от природата, символи на различни градове или емблематични места от тях могат да се превърнат в интересен декор.

20-420-10

20-1Можем да го постигнем по различни начини с помощта на различни принтове, фототапети, картини, постери. Дори пердета, завеси и завивки за легла и канапета с подходящите изображения могат да станат наши съюзници да направим различни места част от нашия интериор. Изборът е индивидуален, но при всички случаи ще придаде шик и ще направи помещението уникално и разпознаваемо сред останалите. Струва си да се възползваме от тази възможност, когато обзавеждаме офис, жилище или планираме ремонт.

20-320-8

20-11За да постигнем абсолютна уникалност за някоя от стените, можем да се доверим на художник дизайнер, който да сътвори лично рисунките или ръчните принтове. Тогава ще имаме истински произведения на изкуството, които могат коренно да променят атмосферата и да ни пренесат в друга реалност.20-9

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си