За първи път „Галерия Имоти“ на Международния технически панаир в Пловдив

0

В специализираната зона ще се презентират жилищни и бизнес обекти, както и проекти за тяхното строителство

Жилищни, промишлени, туристически и бизнес обекти, както и проекти за тяхното изграждане, ще бъдат презентирани за първи път на Международния технически панаир в Пловдив.

„Галерия Имоти“ ще отвори врати на 25 септември, когато в Пловдив започва 73-ото издание на деловия форум за инвестиционни стоки и технологии, съобщиха от пресцентъра на панаира.

„Галерия Имоти“ дава възможност на агенции и инвестиционни дружества да представят своята дейност пред изложителите и посетителите на Есенния панаир. Инициативата стартира, за да подкрепим подема в пазара на имоти и да дадем нови маркетингови инструменти на участниците в него”, заяви д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив. Според експерти пазарът на недвижимости е много активен и с балансиран ръст, което предсказва траен възходящ тренд поне в следващите три-четири години. Най-търсени са офис площите и курортните имоти. Сериозен ръст има при индустриалните и търговските обекти. Новост е увеличеното търсене на партньори за съвместни инвестиции в по-големи проекти, като туристически комплекси и промишлени зони. Динамичните промени в сектора и потребностите на фирмите са причина да се създаде зоната „Галерия Имоти“. Тя ще бъде част от специализираната изложба „Стройтех“. Очаква се в него да участват водещи компании от близо 40 държави. Те ще демонстрират нови технологии, продукти и услуги в областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, транспорта и др. Фирми и научни институти, работещи в над сто бранша, ще се представят пред посетители от България и Европа, чийто брой през последните години варира около 35-40 хиляди.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си