Забележително инженерно постижение на Идеал Стандарт отбелязва петдесетата си годишнина

0

В далечната 1969 година Идеал Стандарт изобрети и внедри за първи път затварящ механизъм с керамични уплътняващи елементи. Оттогава водят началото си едноръкохватковите смесители, които значително повишават функционалността и комфорта за потребителите. Оригиналният керамичен затварящ механизъм осигурява функциониране без течове и лесно регулиране на температурата.

С изобретяването на керамичния затварящ механизъм Идеал Стандарт показа ниво, недостижимото дотогава за останалите. Смело можем да кажем, че това е едно революционно откритие, което коренно промени индустрията.

Оттогава насам Идеал Стандарт не спира да развива своето откритие и да подобрява технологията, добавяйки повече ползи за крайните клиенти. Спомнете си CLICK технологията, която добави икономия на вода, по-широк диапазон на регулиране на температурата и по-висока чувствителност на ръкохватката в зоната на комфорт.

FirmaFlow® – от създателите на керамичния затварящ механизъм

С FirmaFlow® отново повишаваме стандартите по отношение на функционалността, качеството и комфорта. Хидравличните характеристики на този 38 мм затварящ механизъм напълно отговарят на стардарт EN817. Подобрен е дизайнът на ограничителя на топла вода, като са предвидени 6 позиции на настройка. Този затварящ механизъм издържа на почти двойно повече работни цикли (500 000) от приетото за стандарт (300 000). Подобрена е издръжливостта на гореща вода (95°C).

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си