Жилищните комплекси на „Хъс Инвест” са еталон за качество и уют

0

Kомпанията „Хъс Инвест” е част от групата на „ХЪС“ ООД, която включва търговските дружества „ХЪС“ ООД, „Металснаб България“ АД, Заводи за преработка на метални изделия в гр. Лом и гр. Шумен, небанкова финансова институция, транспортна фирма и др.

В гр. Пловдив „Хъс Инвест” е компания, която се развива в сферата на жилищното строителство. До момента ма реализирани проекти с над 50 000м2 РЗП. Сред тях са комплексите:

„Пловдив Сити Парк“ 1

„Магнолия Гардънс“

„Магнолия“ 1

„Магнолия“ 2

В момента компанията работи върху строителството на нови 60 000 м² в Пловдив. Изграждат се комплексите:

„Пловдив Сити Парк“ 2

„Магнолия Резиденс“

„Магнолия“ 4

Неотдавна „Хъс Инвест” стартира и първия си инвестиционен проект в в София – „SoHome Residential Park“. В комплекса се изграждат жилища с обща разгърната площ 120 000 м².

От компанията признават:

В проектите си влагаме целия опит, старание и професионализъм, натрупани в годините на растеж на управляваните от нас компании. Нашите жилищни комплекси са разпознаваеми заради внимателния избор на локация, професионалния екип в лицето на архитектурно студио „РТ Консулт“, главните изпълнители на строителната част. При избора на материалите винаги залагаме на най-актуалните предложения от водещите световни производители. Проектите ни могат да се отличат с три думи – изтънченост, функционалност и дълговечност.

Ние, от „Хъс Инвест“, се надяваме, че с виждането си за архитектура ще дадем началото на една нова тенденция в жилищното строителство. Убедени сме, че фокусът трябва да е върху клиента и неговите потребности – комфортна премиум среда за живот срещу разумна стойност, която остава константна във времето!“

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си