Или как с LED светлини да превърнем банята в модерно и футуристично място

20-13Технологиите напредват с бърза скорост и това се вижда почти във всеки аспект на домашното обзавеждане. В модерната баня също се наблюдават страхотни решения, които повишават качеството както във   функционалната среда, така и откъм естетическо влияние в интериора. Все по-голям например става изборът от модели на огледала с LED светлина, сензори за движение, термостатни системи, механизми за пестене на вода и други технологични решения. Всички те едно по едно влизат в банята и стават неделима част от нея. Огледалата с LED светлини се предпочитат предимно от хората, които са с модерно и футуристично настроение и харесват 20-2иновациите в банята. Подобни огледала не се използват само за да изпълняват обичайните си функции и да внасят допълнителна светлина в интериора. Те имат и редица други малки екстри, които осмислят тяхното технологично присъствие. Светлината може да се контролира според потока, от който имате нужда. Може да получавате актуална информация за температурата в помещението и други данни, които огледалото е настроено да осигурява. В модерната баня огледалото трябва да се избира в зависимост от пространството.

20-120-1120-10

20-8Малко помещение може да разчита на повече от едно огледало, за да може да отразява повече светлина. Ако банята е по-голяма, решението с огледало с LED светлина дава допълнителен отблясък в интериора и екстра светлина точно над умивалника.

Моделите са най-различни като дизайн и зависят основно от това как са поставени светлините. Има модели с хоризонтално, с вертикално и с кръгово разположение, както и такива с прикачени лампи на върха на огледалото. От вас зависи кой вариант ще изберете. Светещите душ слушалки са друг иновативен и в същото време забавен продукт, с които може да внесете цветност и разнообразие в банята.

20-6

20-9Слушалката е стандартна и съвместима с всяка душ батерия. Необходимо е само да махнете старата и да поставите новата. Слушалката има сензор и в зависимост от топлината на водата свети в различен цвят. Датчикът регистрира температурата и активира светлините в програмирана последователност: зелена, синя, червена и т.н., като светлинните конфигурации могат да бъдат една, три, четири, седем и дори девет.20-4

Продуктът е напълно безопасен и безвреден, така че смело може да експериментирате и да превърнете къпането в цветно удоволствие.

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си