И замириса на море!

Месец май е времето от календара, когато сякаш ставаме най-нетърпеливи за среща с морето. Вече жадуваме синьо безбрежие, бели яхти, златни пясъци… Докато чакаме ваканцията, можем всичко това да пренесем с малко въображение като атмосфера и у дома. Въпрос на избор е дали да преобразим с 20-6морска стилистика само едно помещение, или цялото жилище.Каквото и да решим, бялото и синьото са задължителни като цветове за стени и мебели. Освен че са типично морски и летни, те прекрасно се комбинират с други цветове.

Ваканционната тема в интериора става лесно изпълнима с качествен фототапет или ако ползваме подходящи пана, постери и картини. Леки паравани, балдахин край леглата, тенти над прозорците и ефирни завеси пресъздават плажната атмосфера. 20-1При избора на материи заложете на лен, памук, конопени настилки, рогозки. За мебелите и пода естественото дърво е за предпочитане. Камъкът също би могъл да намери място в морския интериор. 

Изборът на аксесоари е важен, за да допълним пъзела на „морското“ жилище. Чадъри, сламени шапки, плажни чанти за декорация, огнеопорни свещи и всичко, което свързваме с хубави спомени от летни приключения, ще ни свърши работа. Какъвто и нюанс на синьото да изберем, каквито и аксесоари да аранжираме, декорирането на дома в морски стил ще освежи атмосферата и ще ни приближи поне с една стъпка до плажа.

20-3

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си