Навигатор Home » Региони » Експерти от Национален парк „Пирин” обсъдиха задачите за предстоящия летен сезон

Експерти от Национален парк „Пирин” обсъдиха задачите за предстоящия летен сезон 

Започват проверки на състоянието на планинските маршрути и туристическата маркировка

Николай АНТОНОВ

Ръководството на Дирекция „Национален парк „Пирин” проведе работна среща с изпълнителния секретар на Българския туристически съюз (БТС) Зорница Радонова, председатели на туристически дружества, хижари и планински спасители, както и експерти от БТС и парковата дирекция.

В Посетителския информационен център на парка бяха обсъдени задачите пред туристическия съюз за предстоящия летен сезон, правилника за хижната дейност, отговорностите на туристическите дружества и хижарите, както и туристическата маркировка. Директорът на НП „Пирин” Росен Баненски съобщи, че се предвижда след края на зимния сезон съвместни екипи на дирекцията на националния парк и на БТС да направят проверки на състоянието на туристическите маршрути и маркировката. Целта е да се отстранят паднали дървета и повреди по мостове за гарантиране на сигурността на туристите през летните месеци. Ще бъдат проверени също пречиствателните съоръжения по хижите и противопожарната безопасност.

Участниците в срещата дискутираха и предстоящата подготовка и приемане на Закона за физическото възпитание и спорт, както и промени в Закона за туризма. Бяха припомнени и общовалидните режими и норми на територията на парка.

 

Отговор на Експерти от Национален парк „Пирин” обсъдиха задачите за предстоящия летен сезон

  1. AMANDA AFREDO

    заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: (amandaafredoloan42@gmail.com) да кандидатстват за заем

     

Добавете коментар