Експерти дискутират на кръгла маса контрола върху качеството в строителството

0

Научно – техническият съюз по строителство в България(НТССБ) организира кръгла маса на тема: “Контрол върху качеството в строителството – европейски и национални изисквания, стандарти и добри практики“. Форумът ще се проведе на 08.11.2019г. в Национален дом на науката и техниката в София. Програмата включва два работни панела. В тях ще се дискутират теми като – „Осигуряване на качество и контрол на строителните продукти съгласно регламент 305 и наредба рд-02-20-1. Декларации за строителните продукти“, лектор- инж. Кристина Цалова, МРРБ .

Инж. Ирен Дабижева от Български институт по стандартизация ще представи „Система стандарти за строителни продукти към регламент 305. Еврокодове от ново поколение“. Предвидена е и дискусия с модератор акад. Ячко Иванов.

В Панел 2 доц. Лъчезар Хрисчев и инж. Виолета Ангелиева ще представят „Допустими отклонения в строителството и приемане на изпълнените работи“.

В края на форума ще има обща дискусия по темите на кръглата маса и извеждане на водещите проблеми. Ще бъдат формулирани и предложения до отговорните институции.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си