Дизайнери дават шанс да спечелите балкона на мечтите си

0

За мнозина балконът е любимо кътче от жилището, за други пък е мечтано. Сега има шанс мечтите за прекрасен балкон да станат реалност. Възможността идва от едно дизайнерско студио и Facebook групата  Na Balkona.

Те създадоха  кампания, която да фокусира вниманието към аранжирането и озеленяването на терасите, като важна част от екстериора на всяка сграда. Същевременно дават възможност на един човек да спечели пълно интериорно преобразяване на балкона си, а други двама да бъдат наградени с проекти.

За да участвате в конкурса, балконът ви трябва да не е с по-голяма площ от 8 м2, трябва да запишете вашето мотивирано видео или да направите снимки, да разкажете защо искате да имате балкона на своите мечти и да публикувате своето видео или снимки с описание във Facebook групата Na Balkona. Кампанията продължава до 29 май, а победителите ще бъдат обявени на 3 юни.

 

Идеята е хората да бъдат мотивирани да не игнорират това пространство, а най-надъханите и креативни в презентацията ще спечелят  наистина балконът на своите мечти.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си