Дигиталните технологии и 3D принтингът в индустриалното производство – фокус на събитие в Пловдив

0

Дигиталните технологии в индустриалното производство и възможностите, които дава 3D принтингът ще бъдат фокус в събитието 3D PRINTING | ПРОИЗВОДСТВЕНИ ИНДУСТРИИ, което ще се проведе на 24 април 2019 г. от 18:30 до 20:30 часа в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Събитието ще даде отговор на въпросите:

♦ Кои дигитални технологии ще трансформират производствените индустрии през следващите 5 години?

♦ Каква е ролята на 3D Printing-а в производствените индустрии?

♦ Как 3D Printing-ът ще трансформира производствените индустрии следващите 5 години?

По време на презентацията ще бъде представено най-новото покрай 3D принт индустрията, какви са посоките на развитие, текущи приложения в различни индустрии – от автомобилни части до бижута, както и част от възможностите, които стоят пред 3D принтирането в следващите години. Ще бъде разгледана и ситуацията в региона с живи примери от приложения тук, на Балканите.

Сред лекторите на събитието е – един от най-добрите специалисти в областта на 3D Printing-а & Additive Manufacturing в България, съобщават организаторите. Боян е основател на B2N. Завършил е Американския колеж в София. След което учи приложна математика и компютърни науки в Техническия университет в Дармщат, Германия. Следва архитектура в НБУ.

 

 

Форумът е част от поредица от 12 събития в Пловдив и София с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Тя може да се направи на: https://prexcelarate.eu/3d-printing/

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си