Навигатор Home » Интериор и Екстериор » Да поканим есента у дома

Да поканим есента у дома 

Този чудесен кадър ще стои перфектно, ако го сложите в рамка. Сега е моментът да блеснете с фотографски попадения.

Природни материали, естествени тъкани и старинни предмети са елементите, които създават уют

Ако през септември откраднахме горещи дни за плаж и море, то от началото на този месец пясъкът и вълните остават предимно в сънищата. Време е заедно с джапанките и лятното настроение да приберем и всички сантиментални предмети от слънчевите месеци. Снимките от морския бряг, рапаните и мидичките, завесите с моряшки десени и сатенени чаршафи спокойно могат да отстъпят място в интериора на есенните мотиви. Ако аранжираме дома с любов, ще поканим щастието сред уют, ароматен чай, меки завивки и свещи с цвят на ярки слънца. Златистите и оранжевите багри в безброй нюанси, оцветили дърветата навън, са вдъхновение, което е време да пренесем и вкъщи. Не е нужно да пренареждаме основно стаите, достатъчно е да поставим малко природни материали, интересни предмети и подходящи за сезона аксесоари, за да поканим есента у дома.

20-2

.

Автентично дървено ведро, леко състарена касетка, пухкаво карирано одеало и малко бели тикви за разкош.

20-5

 Не е нужно да чакаме Коледа, за да окичим входната врата с венец. Можем да го направим с прекрасните есенни листа, събрани от алеите в парка.

20-7

.

Стената в коридора е подходяща основа за пано с природни материали.Съберете шишарки, жълъди, дребни сухи цветя, аранжирайте с въображение и творбата е готова.

20-4

Любимият кът с камашитени мебели ще звучи есенно с декорация от ябълки. Важно е да подберете подходящ стъклен съд, в който да наредите плодовете.

20-3

 

Кой казва, че печената царевица е само част от менюто?! Няколко кочана, аранжирани около свещта, са чудесен акцент.

 

 

20-8

Приятно е да обогатите домакинството с нова посуда. Ако решите да го направите сега, сервиз за чай с есенни орнаменти е добър избор.

20-10 20-9

 Колкото повече възглавници в пастелни цветове подредите по дивани и кресла, толкова по-силно ще е усещането за уют и топлина. Не пропускайте да аранжирате и люлеещия стол с мека завивка! А градинските фенери могат да радват очите и да осветяватхладните есенни вечери.

20-11

 

 

 

Добавете коментар