Град на автомобилите за първи път в Международния технически панаир

0

Ефектната визия ще пресъздаде урбанистична среда с улици, маркировка и пътни знаци

Град на автомобилите ще бъде създаден за първи път в рамките на Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември. „Auto City Пловдив 2018” ще покаже завладяващото съчетание от технологичен напредък, сила и модерен дух в света на високите скорости. Проявата е съвместен проект на Международен панаир Пловдив и „Експо Тийм“.

Години наред дилърите на най-известните световни марки в България представят своите колекции по време на Есенния панаир в Пловдив наред с компании, предлагащи транспортно и автосервизно оборудване. Сега се променят цялостната концепция за презентиране на автомобили за бизнес, туризъм, свободно време и хоби, както и на свързаните с тях браншове.

Новата визия ще пресъздаде градската среда с улици, маркировка и пътни знаци, а експонати на отделните производители ще бъдат разположени в обособени сектори. В тест драйв зоната ще може да се видят на живо технологичните и техническите характеристики на машините. Предвидени са сектори за автосервизна техника, автомивки, резервни части и аксесоари.

В центъра на Града на автомобилите ще бъде оформена зона „Кола награда”. В нея посетителите ще имат възможност да разгледат модели на водещи марки и евентуално да спечелят лека кола по избор след попълване на анкетна карта.

Около района с колите за награда ще бъдат обособени пунктове за партньорите на „Auto City Пловдив 2018”: лизингови и застрахователни компании, бензиностанции и други. В съчетание с експозициите на автомобили се изгражда цялостен комплекс, улесняващ потребителите в този пазарен сегмент.

Проектът ще внесе нов акцент в деловия форум за инвестиционни стоки и технологии. Той включва още 10 специализирани изложби, където ще бъдат демонстрирани последно поколение техника и авангардни решения в областта на машиностроенето, електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, строителството, химическата и минната промишленост.

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си