С тях може да се направи от кашпа и люлка до маса и ефектна скулптура

21-12Навлизаме в периода от годината, в който мечтаем да прекарваме все повече време на открито – на двора, в парка или градината. Ако искате да събудите креативността у себе си и същевременно да помогнете поне малко природата да не се задъхва от непотребни предмети, ви помагаме със следващите идеи.

 

21-1321-021-16

21-14Стари гуми от велосипед, мотор или автомобил са чудесен материал за градинска мебел. Вдъхването на нов живот и рециклирането им ще ги превърне в нещо наистина полезно и практично. При това имате шанс да сътворите уникална атмосфера на своята тераса, двор или градина с минимални средства. Фантазията и сръчността обаче ще ви бъдат абсолютно нужни.

 

21-1021-921-421-8Излезлите от употреба гуми могат да са основа на удобна маса, стол или диван, саксия за цветя, бордюр за пясъчник, интересна скулптура, люлка за децата и какво ли още не. Не е нужна особена професионална подготовка, а само малко отделено време и желание. Могат да се постигнат ефектни градински мебели и аксесоари, които да бъдат високо оценени дори от дизайнери.

 
21-11 21-5

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си