Навигатор Home » Новини » В СОФИЯ Конференция разкрива тънкостите на организацията на бизнеса в големия град

В СОФИЯ Конференция разкрива тънкостите на организацията на бизнеса в големия град 

19-konferencia-1

Международна младежка камара България организира от 8 до10 септември 2017 г. в София международна конференция Business in the City: Explore | Share | Grow. На форума ще се съберат над 250 млади мениджъри и предприемачи от страната и чужбина. С тях ще обменят опит 9 лектори – лидери и иноватори от поне 4 държави, които работят в името на позитивната промяна в нашето общество.

По време на Business in the City: Explore | Share | Grow ще бъдат представени основните аспекти на правенето на бизнес в съвременния град – от проучването на възможностите през споделянето на идеи и ресурси с цел постигане на устойчив растеж. Акценти на форума ще бъдат поставени върху актуалните бизнес тенденции и предизвикателствата пред развитието на икономиката и бизнеса в модерния град – споделена икономика, корпоративната социална отговорност и много други.

Присъстващите на форума ще имат възможност да участват в семинари, чрез които да проучат и открият най-подходящите инструменти и техники за изграждането на успешен и устойчив бизнес в своя сегмент.

Съпътстваща проява на форума е изложението, на което предприемачите могат да представят най-доброто от своите продукти и услуги.

Добавете коментар