Навигатор Home » Интериор и Екстериор » Бърза смяна на декора преди Великден

Бърза смяна на декора преди Великден 

20-11

Празникът позволява заигравка с дребните детайли, които вдъхват настроение и на най-скучната мебелировка

20-3Един от постулатите на фън шуй е, че успехът ще е толкова по-голям, колкото повече неща промените в дома си. Периодът преди Великден е чудесен да проверите дали този трик работи, да реорганизирате интериора и да придадете още празничност. Дали само ще разместите някои мебели, или ще добавите нови детайли, зависи от вас. Празникът предполага повече свежест и заигравка с дребните аксесоари, които дават настроение и атмосфера.

20-420-9

20-14Преди да решите дали да вземете нови завеси, или пердета, помислете дали да не заложите на своеобразни щори от типичните за Великден зайци и пиленца. Те могат да бъдат изработени от различни материи и цветове, окачени на дълги шнурове. Висящата украса наистина защитава от вече ярките слънчеви лъчи и придават съвсем ново звучене на зоната около прозорците. Смяната на покривките на леглото, калъфите и допълването с декоративни възглавници със сигурност променят атмосферата в жилището. Цветовете им могат да са яркочервено, жълто, зелено, но могат и да са нежнорозово20-6, бледолила и резеда. Ако изберете дискретните и пастелните нюанси, лесно ще ги комбинирате с деликатни цветни мотиви, като по този начин ще създадете усещане за пролетна свежест. Всичко зависи от цялостната интериорна концепция, която изберете.20-520-8Ратановите мебели, подовите постелки от слама или необработен лен или друг естествен материал са другата идея, подходяща за случая. Те се комбинират чудесно с различни по форма, големина и цвят кошници, които, освен ефектни са и практични, тъй като са допълнително място за нареждане и съхраняване на дреболии.

 

20-1020-12

20-7Великден, разбира се, не може да мине без някои традиционни атрибути, като декоративни яйца, гнезда, фигурки на животни, свещи и други символи на празника. И още нещо свежо – пролетни венци и гирлянди. Те не са запазена марка само за Коледа, така че всички експерименти с този тип декорация са позволени.

20-1

Добавете коментар