16 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

„България Еър“ с повече полети до Амстердам и Лондон по празниците

Националният авиопревозвач „България Еър“ ще осигури на пасажерите си повече възможности да се съберат с любимите си хора като увеличи броя полети между София и две от най-търсените дестинации, които са и сред най-големите трансферни пунктa в Европа – Лондон и Амстердам.

Допълнителните полети са заложени в резервационната система и вече са отворени за продажба. На уебсайта на авиокомпанията може да откриете допълнителна информация за тях, както и необходимите документи за пътуване.

В интерес на сигурността и здравето на пасажерите и екипажите, носенето на маска на борда на „България Еър“ е задължително за всички, а за да се минимизира шансът от предаване на каквато и да била зараза, самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати, уверяват от компанията.

За да подсигури максимална защита срещу COVID-19, „България Еър“ въведе в експлоатация и изключително модерна и иновативна UV технология за дезинфеция на самолетите си. От началото на ноември, в допълнение към досегашната дезинфекция със сертифицирани препaрати, преди всеки полет помещенията в самолетите се обработват със специално създадена за целта система с ултравиолетови лъчи (UV) – HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Самолетите на „България Еър“ са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

 

Related Articles

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ