Благотворителен бал на строители и архитекти за храм “Св. Александър Невски”

0

Първият по рода си Благотворителен бал на строителите и архитектите ще се проведе под формата на Гала вечеря на 20 март в хотел „Маринела“, информира от БТПП.
Събитието е в помощ на катедралата “Св. Александър Невски” под патронажа на Светия Синод на Българската Православна Църква. На него ще присъстват епископ Герасим – главен секретар на Светия Синод, митрополит Антоний, като се очаква да дойде и главата на Българската православна църква Патриарх Неофит.
Храмът е сърцето и душата на София, а днес има спешна нужда от ремонт и реставрация. Започва дарителска кампания по всички възможни канали – чрез DMS номер 17 777 с текст NEVSKI (цена 1 лв.), като може да се извършват дарения и в най-голямата благотворителна платформа HelpKarma.com.
На самото събитие популярни български звезди ще пеят в помощ на храма. Спортисти и художници също ще окажат подкрепа за благотворителния търг. Изпъкват имената на скулпторите Добромир Иванов и Илиян Шарков, на художниците Николай Янакиев, Илия Желев, Греди Асса, Иван Яхнаджиев и други. Легендарни спортисти на България също даряват свои трофеи за каузата.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си