15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села

Инициативата е под патронажа на кмета на Калофер Румен Стоянов

Благотворителен фолклорен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села организира кметът на гр. Калофер – Румен Стоянов. Той ще се състои на 9 декември, от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

В благородната кауза участват емблематични фолклорни изпълнители и оркестри, прославили страната ни по целия свят. Публиката ще се наслади на живите изпълнения на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „Феникс“ с ръководител Христо Коритарев, оркестър „Фолкпалитра“ с ръководител Петър Войников, оркестър „Бисери“ с ръководител Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде авторът на фолклорното предаване „Иде нашенската музика“ Николай Чапански.

Билети за концерта в помощ на хората, които загубиха къщите си при наводнението в Карловско, ще се продават пред Палата № 7 в Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лева, а събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на пострадалите. Международен панаир Пловдив подкрепя каузата, като предоставя безвъзмездно палатата за събитието.

Related Articles

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ