7 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Акустиката в интериора – тема на онлайн семинар, планиран за днес

Акустиката в пространствата е не само дизайнерско решение, но и необходимост, както и фактор за безопасни и здравословни помещения.

В съвременните обществени пространства като офиси, детски градини, училища и други, в основата на които е съвместната работа, липсата на внимание към акустиката може да бъде огромен минус за цялостната концепция и за бъдещото ползване. Затова експертите в сферата на публичните сгради работят все по-активно по темата за акустиката.

Знаем ли достатъчно за звуковата хигиена, колко често клиентът мисли за нея и какви решения предлагат инвеститорите и дизайнерите? Отговорите на тези и още свързани въпроси дават специалисти чрез онлайн семинар на 17 септември.

Арх. Андрей Велинов и Георги Милев ще презентират успешни проекти, ще дадат нагледни примери и ще посочат добри практики свързани с интериора, шумоизолацията и акустиката.

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ